O nama

Smješten u Bečićima, u tihom predgrađu nedaleko od Starog grada Budve, Spa Resort Bečići je pravo mjesto za vaš dugo očekivani i zasluženi odmor.

U početku porodičan biznis a danas prepoznatljiv brend, Spa Resort Bečići predstavlja nov  koncept hotelijerstva.

Ovo je naša priča...

Spa Rezort Bečići je svoje prve goste primio 2009 godine, kada smo odlučili otvoriti vrata svoga doma svima onima koji žele doživjeti nove i jedinstvene trenutke života. Na površini od oko 3000m2, Spa resort Bečići nudi preko 20 modernih apartmanskih jedinica, restoran, cafe bar, wellness centar, 2 otvorena bazena, parking.

“Dom je tamo gdje je ljubav.”

Upravo to je ono što gosti prepoznaju u našem radu i postojanju svih ovih godina; posvećenost i ljubav ka onome što radimo dovelo nas je tu gdje jesmo danas.

Naučili smo i ne znamo drugačije, sem da njegujemo porodičnu tradiciju i učinimo boravak gostiju nezaboravnim. Naši gosti svjedoče i tome da smo neprikosnoveni u pružanju najbolje usluge o čemu najbolje govori jedan od komentara naših dragih i stalnih gostiju.

 “Volim to što u vašim apartmanima osjecam toplinu i ušuškanost...baš kao u našoj porodičnoj kući. Zato se u uvijek vraćamo kod vas, moja porodica i ja.”

Dobro dosli!